Bar vacatures

Als bartopper bij Hospitality Heroes ben jij in staat snel te schakelen en weet je wat hard werken is. Bestellingen opnemen, bier tappen, cocktails shaken en gasten te woord staan: het lijkt jou moeiteloos af te gaan. Bij jou voelt iedereen zich welkom en gehoord. Of je nou achter de tap staat op een groot festival of de barwerkzaamheden in een toprestaurant voor jouw rekening neemt.

Vacatures barmedewerker Amsterdam, Utrecht en Huizen

De juiste vacatures voor barmedewerker in Amsterdam, Utrecht of Huizen nog niet gevonden? Bij Hospitality Heroes bieden wij jou de leukste plekken om te werken, een goed salaris en gezelligheid! Dit zijn de vacatures voor barmedewerker:

De meest gevarieerde vacature als barmedewerker

Door te reageren op de vacature als barmedewerker bij Hospitality Heroes, heb je een vacature gevonden waar super veel variatie in zit. Je kunt zelf bepalen wanneer en hoe vaak je werkt. Ook de plek waar je werkt kun je zelf kiezen. Omdat er meerdere restaurants en cafés bij ons zijn aangesloten zit er altijd wel een plek tussen waar jij je fijn voelt! Wil je cocktails shaken in een mooi restaurant of wil je graag knallen op een groot evenement? Geef aan dat je daar wilt werken en andere zullen jaloers op je baan worden! Na afloop van een drukke dag of avond nog een ontspannend biertje doen met collega’s? Dat is waar onze vacature als barmedewerker voor staat!

Geen ervaring nodig om op de vacature barmedewerker te reageren

Bij Hospitality Heroes heb je geen ervaring nodig om op één van onze vacatures als barmedewerker te reageren. Ook zonder ervaring werken we graag met je! Wil je wel je ervaring en kennis verbreden? Dat kan! Wanneer je één van onze hero’s bent, kun je je aanmelden voor onze Academy. Je kunt hier bijvoorbeeld bartender trainingen volgen, of gastvrijheid trainingen en ga zo maar door. De trainingen zijn voor onze kosten! Naast de kennis die je opdoet tijdens de trainingen zit er nog een groot voordeel aan het opgeven voor onze Academy. Wanneer je trainingen volgt, zal je salaris omhoogschieten!

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen of mailen op info@hospitalityheroes.nl. Je kunt ons ook een Facebookbericht sturen!

Gelijk solliciteren? Upload dan hier je CV!

Vind de beste horeca vacatures

Wij speuren iedere dag de markt af naar gastvrije, enthousiaste, zorgzame en spontane Heroes die graag in de horeca werken. Hospitality Heroes heeft horeca vacatures in diverse horeca-richtingen. De diverse categorieën zijn: bar, bediening, events, catering, keuken en management. Afhankelijk van jouw skills word je op de juiste locatie en plekken ingedeeld. Uiteraard wordt hierbij ook gekeken naar jouw beschikbaarheid.

Bekijk alle vacatures
quote
Alleen ga je sneller,
samen kom je verder

#newwork