Chef kok vacatures

Gasten de ultieme avond bezorgen door jouw kookkunsten op tafel te tonen en een team leiden aan de hand van jouw passie. Dat is de chef kok die wij zoeken! Bij New Work Hospitality zijn we op zoek naar nieuwe helden die de keuken kunnen leiden. Ben jij een teamplayer en vind je het leuk om met iedereen samen te werken om een doel te bereiken? Dan passen onze chef kok vacatures zeker bij jou. Als chef kok ben jij wel bestand tegen de hitte van de keuken en de taken die erbij komen kijken. Want hoe heet het ook kan worden boven alle pannen, jij houdt het hoofd koel en zorgt dat iedere avond weer een succes op de tafels is. Meld je aan voor onze chef kok vacatures en we kijken samen met jou naar waar jij aan de slag kunt!

Chef kok vacatures Amsterdam, Utrecht en Huizen

Amsterdam, Utrecht en Huizen zijn natuurlijk een knooppunt voor ontzettend veel restaurants, barretjes en cafés. Er is dan ook veel vraag naar nieuwe helden; namelijk chef koks! Zie jij jezelf al in hartje Amsterdam/Utrecht/Huizen door de keuken vliegen om het beste uit de pannen te toveren? Dan hebben we hele mooie vacatures voor jou. Samenwerken in de keuken en met het team ervoor zorgen dat alle gasten met een tevreden gevoel en een goed gevulde buik naar buiten gaan, dat wat is waar wij voor gaan! Onze chef kok vacatures in Amsterdam, Utrecht en Huizen bieden grote mogelijkheden om het beste uit jezelf naar boven te halen en door te groeien. Groei je mee?

Chef kok vacatures voor jou?

Chef kok zijn is een hele verantwoordelijkheid. Het leiden van een team, de verantwoordelijkheid over de gerechten en natuurlijk aanspreekpunt voor personeel. Voel jij je aangesproken en wil je deze uitdaging met beide handen aangrijpen? Meld je dan snel aan bij chef kok vacatures en wij gaan samen met jou kijken naar de mogelijkheden. Wil je gericht voor de chef kok vacatures in Amsterdam, Utrecht of Huizen gaan? Dat kan ook! We hebben daarnaast nog meer voordelen. Zo kun je bij ons intern trainingen volgen en aan de slag om jezelf te blijven verbeteren én bij ons ligt het salaris hoger dan het gemiddelde. Zien we jou binnenkort in een keuken staan? Bekijk de keuken vacatures in Amsterdam, Utrecht en Huizen, meld je aan en solliciteer direct voor chef kok vacatures!

Vind de beste horeca vacatures

Wij speuren iedere dag de markt af naar gastvrije, enthousiaste, zorgzame en spontane Heroes die graag in de horeca werken. Hospitality Heroes heeft horeca vacatures in diverse horeca-richtingen. De diverse categorieën zijn: bar, bediening, events, catering, keuken en management. Afhankelijk van jouw skills word je op de juiste locatie en plekken ingedeeld. Uiteraard wordt hierbij ook gekeken naar jouw beschikbaarheid.

Bekijk alle vacatures
quote
Alleen ga je sneller,
samen kom je verder

#newwork