FLEXIBELE HORECA POOL – AMSTERDAM

New Work is op zoek naar een gemotiveerde en flexibele werknemers op de beste locaties voor drie verschillende opdrachtgevers in Amsterdam. Het belangrijkste is dat jij het naar je zin hebt. Jij bepaalt zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt, door je zelf in te plannen op de meest uiteenlopende locaties midden in Amsterdam.

SOLLICITEREN

New Work is een ambitieus horeca uitzendbureau in Utrecht en daarom helpen wij jou zoeken naar de ideale werkplek in de bediening. Het belangrijkst is dat jij het naar je zin hebt en wij helpen daarbij. Jij bepaalt zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt door jezelf in te plannen op de meest uiteenlopende locaties/evenementen. Wij betalen een goed salaris en bieden volop ontwikkelingsmogelijkheden aan de New Work Academy!

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

Schrik jij niet van een vol restaurant, geniet je van een beetje stress en bezorg jij je gasten graag een onvergetelijke dag? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Extra voordeel: je kan de sportschool overslaan, tijdens werktijd gaat je stappenteller zeker de 10.000 stappen voorbij!

Als horeca medewerker ben je een doener met pit en interesse in de hospitality, die altijd streeft naar unieke service. Je bent representatief, enthousiast en beschikt over een goede dosis humor. Je vind het een uitdaging om jouw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Dit alles doe je op een gastvrije manier, je levert ‘service with a smile’.

FUNCTIE EISEN MEDEWERKER BEDIENING

 • Je hebt plezier in wat je doet en in het bijzonder het werken in de horeca.
 • Flexibel: want jij bepaalt je eigen beschikbaarheid.
 • Gastgericht & representatief
 • Representatief: jij bent namelijk ons visitekaartje!
 • Je werkt snel en efficiënt.

WIJ BIEDEN

 • Goede arbeidsvoorwaarden en salaris!
 • Leuke collega’s en iedere maand een legendarische borrel!
 • Je wilt iedere dag een beetje beter worden. Dit doe je door middel van trainingen te volgen aan de
 • New Work Academy, maar ook door regelmatig te werken.
 • Persoonlijk contact met een vaste New Work contactpersoon
 • Wekelijkse uitbetaling van je salaris

OVERIGE INFORMATIE

Wil jij werken bij de mooiste horeca van Amsterdam? Bepaal zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt. Wil jij cocktails shaken, fruits de mer plateaus samenstellen of gewoon lekker knallen op een event? Dat kan! Wij betalen een goed salaris en bieden volop ontwikkelingsmogelijkheden aan de New Work Academy.

Solliciteer nu!

SOLLICITEREN

VACATURES PER BRANCHE

catering en hospitality

CATERING/
HOSPITALITY

Horeca

HORECA

OPEN SOLLICITATIE

Voor ambitieuze professionals is er altijd een leuke plek te vinden. Zit je droombaan niet tussen de vacatures?
Stuur dan een open sollicitatie en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

OPEN SOLLICITATIE