Gastvrouw vacatures

Bijzondere gerechten en de sfeer van een restaurant zijn onwijs belangrijk voor de beleving van de gasten, maar we vergeten vaak de bijdrage van de gastvrouw. Het eerste aanspreekpunt voor de gast is namelijk bepalend voor de indruk. Een brede glimlach en veel enthousiasme bij ontvangst is wat bij de gast blijft hangen en wat ze een welkom gevoel geeft. Bij New Work Hospitality zoeken we de gastvrouwen aan wie we dit met een gerust hart kunnen toevertrouwen. We hebben de allerleukste gastvrouw vacatures open staan en ontmoeten je graag! Kun je ons ook betoveren met jouw sprankelende persoonlijkheid?

Vacature gastvrouw Amsterdam, Utrecht en Huizen

The place to be als het gaat om de nieuwste en meeste restaurants. Dankzij de toeristen en de drukte van Amsterdam, Utrecht en Huizen is hier altijd wel wat te beleven! Voor de gastvrouwen des te meer een feestje. Maak met alle gasten een babbeltje, heet ze welkom en blijf ze gedurende de avond tot dienst. Onze vacatures voor gastvrouw in zijn uitdagend, maar vooral ontzettend gezellig. Hou jij wel van sfeer creëren en aan het eind van de avond lekker borrelen met het team om de dag nog eens door te nemen? Dan is dit helemaal voor jou. Kom gezellig met iedereen in contact en zorg ervoor dat het iedere dag weer een feestje is voor de gasten om langs te komen. Kijk snel bij onze vacature voor gastvrouw in Amsterdam, Utrecht en Huizen voor het aanbod.

Gastvrouw vacatures bij New Work Hospitality

Gastvrouw worden via de gastvrouw vacatures van Hospitality Heroes is niet alleen heel erg leuk en gezellig, het biedt ook nog eens grote mogelijkheden. Zo kun je namelijk doorgroeien als jij daar ambitie voor hebt. Met interne cursussen kun je je eigen kennis blijven verbreden en doorgroeien naar een hoger niveau. Tel daar het hogere salaris van Hospitality Heroes bij op en je wilt deze kans niet meer weigeren. Ben jij de frisse wind die een organisatie nodig heeft om onderscheidend te worden en denk jij dat je de aangewezen persoon bent om gastvrouw te worden? Meld je dan snel aan via het contactformulier en solliciteer op de vacatures voor evenementen in Amsterdam, Utrecht en Huizen.

Vind de beste horeca vacatures

Wij speuren iedere dag de markt af naar gastvrije, enthousiaste, zorgzame en spontane Heroes die graag in de horeca werken. New Work Hospitality heeft horeca vacatures in diverse horeca-richtingen. De diverse categorieën zijn: bar, bediening, events, catering, keuken en management. Afhankelijk van jouw skills word je op de juiste locatie en plekken ingedeeld. Uiteraard wordt hierbij ook gekeken naar jouw beschikbaarheid.

Bekijk alle vacatures
quote
Alleen ga je sneller,
samen kom je verder

#newwork