New Work Hospitality Onboarding

In onze Onboarding transformeren wij goede kandidaten naar Toppers en leren we de deelnemers alles over hospitality. Van basale zaken als sociale hygiëne tot verregaande kennis over het begeleiden van medewerkers tijdens grote partijen en vakinhoudelijke informatie als het shaken van cocktails en het adviseren van de juiste wijn-spijscombinaties. Verwacht hoge kwaliteit van onze Toppers.

Onze horeca trainingen

Wordt een Horeca Topper

Wij ontvangen onze horecahelden met open armen. Een zelfverzekerde kracht betekent een enthousiaste Hero. Daarom is de Onboarding training standaard onderdeel van de inwerkprocedure. Onder begeleiding van een horecaprofessional transformeren wij geschikte kandidaten naar perfecte Horeca Toppers. De training wordt gegeven met een flinke dosis energie. Een enthousiasmeniveau dat we ook van onze medewerkers verwachten tijdens het werk.

Maak het verschil

Gastvrijheid is ons toverwoord. Het is volgens ons de belangrijkste eigenschap die een horecamedewerker kan hebben. Een 100% gastvrij karakter is aangeboren. Toch zijn er tools die een karaktereigenschap omzetten in een professionele skill. In deze cursus geven we inzichten in het gastvrijheidsmodel en de do’s en don’ts in de horeca. We stippelen gezamenlijk het kritische pad uit dat de gast doorloopt in zijn guest journey.

Bel ons voor meer informatie
quote
Alleen ga je sneller,
samen kom je verder

#newwork