OVER ONS

Ontstaan uit een samenwerking met Hospitality Heroes, UMP Horeca en Flair Hospitality zijn wij vanaf 1 augustus samen New Work. Dit jaar promoveert onze ervaringsdeskundige Janneke Valkenburg als Manager Hospitality en is samen met haar team verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit en gastvrijheid die u van ons gewend bent. We zijn er voor werknemers én opdrachtgevers. Met onze ervaring en deskundigheid zijn wij hét bureau wat de beste young professionals bemiddeld in de horeca, catering, event branche, customer service en office support.

VRIJHEID, VERANTWOORDELIJKHEID & WERKGELUK

New Work gelooft in een nieuwe manier van werken met de volgende pijlers; vrijheid, verantwoordelijkheid  en werkgeluk. Dat betekent je eigen agenda en werkplekken bepalen!

EEN TEVREDEN GAST IS ONS DOEL

De vaste medewerkers op het kantoor van New Work Hospitality zijn stuk voor stuk enthousiast en sociaal. Ze zetten structureel een stap extra en ademen dienstverlening. Gezamenlijk hebben ze ruime ervaring in de horeca, hospitality en uitzendbranche. Ze zijn bezeten door hospitality en draaien graag zelf een dagje mee. Zo vinden ze de perfecte match bij uw zaak.

VACATURES PER BRANCHE

catering en hospitality

CATERING/
HOSPITALITY

Horeca

HORECA

OPEN SOLLICITATIE

Voor ambitieuze professionals is er altijd een leuke plek te vinden. Zit je droombaan niet tussen de vacatures?
Stuur dan een open sollicitatie en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

OPEN SOLLICITATIE
quote
Hospitality is a state of mind

#newwork