Vacatures bedrijfsleider

Vacature voor bedrijfsleider in de horeca

Een vacature voor bedrijfsleider in de horeca in Amsterdam, Utrecht of Huizen kun je eigenlijk niet laten liggen. De horeca blijft namelijk toch een speciale branche. Waar anders ontmoet je zoveel nieuwe mensen, vind je zoveel uitdaging en leer je elke dag wat nieuws? Als je nu bij New Work Hospitality solliciteert kun je snel instappen in deze prachtige bedrijfstak. Wij bieden je namelijk werkplekken bij de mooiste bedrijven. Heb jij al ervaring als bedrijfsleider of leidinggevende, of ben je op zoek naar de volgende stap in jouw horecacarrière? Bekijk nu de voor horeca manager vacatures in Amsterdam, Utrecht en Huizen en wie weet sta jij binnenkort aan het roer.

Vacature bedrijfsleider in de horeca met goede doorgroeimogelijkheden

De vacature voor bedrijfsleider in de horeca bij New Work Hospitality bieden we je aan met uitstekende kansen om jezelf te ontwikkelen. Het is bij ons namelijk zo, dat we graag willen dat je je vaardigheden verbetert en uitbreidt. Om die reden zijn bij ons alle trainingen gratis. Sterker nog, wanneer je gaat voor de vacature voor bedrijfsleider in de horeca in Amsterdam, Utrecht of Huizen en je rondt een training af, dan gaat jouw salaris ook omhoog. Opleidingen die je zoal kunt doen zijn gastvrijheid trainingen, verkooptrainingen en bartender trainingen. De focus ligt voor ons op het ontwikkelen van jou en je vaardigheden en als jij laat zien de benodigde verantwoordelijkheid te hebben, wordt dat ruimschoots beloond.

Vacature voor bedrijfsleider in de horeca in het gezellige Amsterdam, Utrecht of Huizen

Werken in Amsterdam, Utrecht en Huizen is zeer aantrekkelijk voor een bedrijfsleider. Ga voor de vacature voor bedrijfsleider in de horeca in Amsterdam, Utrecht of Huizen en je krijgt de kans in een van deze prachtige steden te werken. Bedrijfsleider zijn is wel een hele verantwoordelijkheid en daarbij hoort ook het aansturen van het team. Is deze taak jou op het lijf geschreven en kan de locatie aan jou toevertrouwd worden? Solliciteer dan nu bij New Work Hospitality en word onze nieuwe topper!

Management vacatures

Er zijn geen vacatures op dit moment.

Vind de beste horeca vacatures

Wij speuren iedere dag de markt af naar gastvrije, enthousiaste, zorgzame en spontane Heroes die graag in de horeca werken. Hospitality Heroes heeft horeca vacatures in diverse horeca-richtingen. De diverse categorieën zijn: bar, bediening, events, catering, keuken en management. Afhankelijk van jouw skills word je op de juiste locatie en plekken ingedeeld. Uiteraard wordt hierbij ook gekeken naar jouw beschikbaarheid.

Bekijk alle vacatures
quote
Alleen ga je sneller,
samen kom je verder

#newwork